Runni, de mascotte van de Lutje RUN en FunRun

Runni, de mascotte van de Lutje RUN en FunRun

Runni, de mascotte van de Lutje RUN en FunRun RUN Winschoten

26 juni 2023

MoiMoi allemaal,
Ik wil me graag even voorstellen. Ik ben Runni. Ik ben een MoiMoi vogeltje.
Ik kom uit een grote familie van allemaal andere MoiMoi vogeltjes.
Wij zijn ontstaan in een tijd dat het niet zo gezellig was in de wereld. Er waren veel zieke mensen en mensen die bang waren om ziek te worden. Niet leuk dus.
De bedenker en maker van ons dacht: ” daar moet verandering in komen”.
Ze tekende ons met vrolijke felle kleuren. Daar word je sowieso al vrolijk van natuurlijk.
En wij geven jou graag liefde, steun en warmte. We willen je dag een beetje mooier maken.
We houden van dansen springen en zijn graag in de natuur.

En ik, Runni, hou heel erg veel van rennen.
En dus ook van de Lutje Run.

Doe jij ook mee met de Lutje Run, weet dan, dat ik dat heel stoer vind van je. Als je wint is dat natuurlijk top maar ook als je niet wint, mag je heel trots op jezelf zijn. Meedoen is belangrijker dan winnen. Het is gezond voor je lijf en voor je hoofd. Want als je soms een beetje verdrietig bent word je er weer vrolijk van en je krijgt er sterke spieren door. Ik zie er misschien een beetje gek uit, maar de MoiMoi vogeltjes vinden dat iedereen zichzelf mag zijn. Iedereen is oké. Ik hoop jullie allemaal te zien op de Lutje Run. Tot dan!

Liefs Runni

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

  • Runni, de mascotte van de Lutje RUN en FunRun RUN Winschoten

PARTNERS VAN DE RUN

Av Aquilo Winschoten IAAF Athletics IAU International Association of Ultrarunners Gemeente Oldambt WMA World Masters Athletics