100 km Solo

Start 100 km solo zaterdag om 09:00 uur

Start 100 km solo zaterdag om 09:00 uur - RUN Winschoten

100 km open wedstrijd (vrije) individuele inschrijving
Inschrijving voor de open wedstrijd is mogelijk in de volgende categorieën:
Mannen: Msen, M40, M50, M60
Vrouwen: Wsen W40, W50, W60
Men wordt ingedeeld in de betreffende categorie op de dag van de start waarop men de aangegeven leedtijd bereikt. De minimum leeftijd voor deelname aan de 100 km is 21 jaar op de dag van de start.

Nederlands kampioenschap 100 km (onder voorwaarden) individuele inschrijving
Aan de RUN 2021 is het Nederlands kampioenschap 100 km verbonden. Om aan dit kampioenschap deel te kunnen nemen moet men de Nederlandse nationaliteit hebben en over een wedstrijdlicentie van de Atletiekunie beschikken. Om het NK door te laten gaan moeten er minimaal 5 deelnemers (m/v) op de startlijst staan, waarvan er minimaal 3 starten. Als er zich minder dan 5 deelnemers (m/v) aanmelden, moeten de deelnemers die zich hebben ingeschreven z.s.m. bericht krijgen over het niet doorgaan van het betreffende NK.
Het kampioenschap staat open voor de volgende categorieën: mannen en vrouwen. De atleten die deelnemen aan het Nederlands kampioenschap nemen automatisch deel aan de open wedstrijd. Er zijn geen leeftijdscategorieën bij het NK.


Verplichte E-Learning
Het E-Learning programma is in 2020 door de Atletiekunie reeds verplicht gesteld voor de Nederlandse Kampioenschappen Baanatletiek en men bereid zich voor om met ingang van 2021 dit ook te verplichten bij de Nederlandse Kampioenschappen op de Weg en Cross. Deelnemers aan het Nederlands Kampioenschap 100Km adviseren wij om zich bij de Nederlandse Dopingautoriteit aan te melden en vervolgens het E-Learning programma en minimaal het Brons pakket te doorlopen. Door dit programma te bestuderen is men beter voorbereid op het komende Wereldkampioenschap en Nederlands Kampioenschap waarbij een aantal deelnemers zullen worden verplicht om aan de dopingcontrole mee te werken. Ook voor begeleiders en coaches is er een module en wordt zeker aanbevolen dit tot zich te nemen
Als Organisatie staan wij achter dit E-Learning programma. Wij hopen u als deelnemer te mogen begroeten op 10 en 11 september 2021 bij ons prachtig evenement
.

Voor meer informatie, open het document.

Download PDF informatieDownload PDF informatie: info-folder-run-2021-100-km-nederlands.pdf

Partners van de RUN:
Av Aquilo Winschoten IAAF Athletics IAU International Association of Ultrarunners Gemeente Oldambt WMA World Masters Athletics Ficant Marketing
Inschrijven RUN 2021 - RUN Winschoten

Inschrijven RUN 2021

9 maart 2021 - Op 10 en 11 september staat de 45e editie van de RUN op het programma. Vanaf 15 maart kan er worden ingeschreven voor alle onderdelen van de RUN Vrijdag 10 september... lees verder »

RUN SHIRTS VOOR OMMELANDER ZIEKENHUIS - RUN Winschoten

RUN SHIRTS VOOR OMMELANDER ZIEKENHUIS

22 april 2020 - De organisatie van de RUN heeft op maandag 20 april shirts van de RUN gedoneerd aan het Ommelander Ziekenhuis in Scheemda. Dit als blijk van waardering voor de zorgm... lees verder »