100 km Solo

Start 100 km ultra incl. Nederlands Kampioenschap zaterdag om 09:00 uur

Start 100 km ultra incl. Nederlands Kampioenschap zaterdag om 09:00 uur - RUN Winschoten

100 km open wedstrijd (vrije) individuele inschrijving
Inschrijving voor de open wedstrijd is mogelijk in de volgende categorieën:
Mannen: Msen, M40, M50, M60
Vrouwen: Wsen W40, W50, W60
Men wordt ingedeeld in de betreffende categorie op de dag van de start waarop men de aangegeven leedtijd bereikt. De minimum leeftijd voor deelname aan de 100 km is 21 jaar op de dag van de start.

Nederlands kampioenschap 100 km (onder voorwaarden) individuele inschrijving
Aan de RUN 2024 is het Nederlands kampioenschap 100 km verbonden. Om aan dit kampioenschap deel te kunnen nemen moet men de Nederlandse nationaliteit hebben en over een wedstrijdlicentie van de Atletiekunie beschikken. Om het NK door te laten gaan moeten er minimaal 5 deelnemers (m/v) op de startlijst staan, waarvan er minimaal 3 starten. Als er zich minder dan 5 deelnemers (m/v) aanmelden, moeten de deelnemers die zich hebben ingeschreven z.s.m. bericht krijgen over het niet doorgaan van het betreffende NK.
Het kampioenschap staat open voor de volgende categorieën: mannen en vrouwen. De atleten die deelnemen aan het Nederlands kampioenschap nemen automatisch deel aan de open wedstrijd. Er zijn geen leeftijdscategorieën bij het NK.


Verplichte E-Learning
Het E-Learning programma is in 2020 door de Atletiekunie reeds verplicht gesteld voor de Nederlandse Kampioenschappen Baanatletiek en men bereid zich voor om met ingang van 2023 dit ook te verplichten bij de Nederlandse Kampioenschappen op de Weg en Cross. Deelnemers aan het Nederlands Kampioenschap 100Km adviseren wij om zich bij de Nederlandse Dopingautoriteit aan te melden en vervolgens het E-Learning programma en minimaal het Brons pakket te doorlopen. Door dit programma te bestuderen is men beter voorbereid op het Nederlands Kampioenschap waarbij een aantal deelnemers zullen worden verplicht om aan de dopingcontrole mee te werken. Ook voor begeleiders en coaches is er een module en wordt zeker aanbevolen dit tot zich te nemen
Als Organisatie staan wij achter dit E-Learning programma. Voor meer informatie zie link https://elearning.dopingautoriteit.nl/ Wij hopen u als deelnemer te mogen begroeten op 14 september 2024 bij ons prachtig evenement
.

Inschrijfkosten
€ 75,00 van 1 maart tot 1 augustus
€ 90,00 van 1 augustus tot 26 augustus

Download PDF informatieDownload PDF informatie: 240326-info-folder-run-2024-100-km-nederlands5572.pdf

Voor meer informatie, open het document.

BUTIQ optiek uit Scheemda heeft zich als eerste team 10x10km ingeschreven! - RUN Winschoten

BUTIQ optiek uit Scheemda heeft zich als eerste team 10x10km ingeschreven!

30 maart 2024 - Butiq Optiek uit Scheemda heeft zich als eerste team in 2024 voor de 10x10 km Estafette opgegeven. Tevens verwelkomen wij hun als Vriend van de RUN... lees verder »

Organisatie RUN bedankt iedereen! - RUN Winschoten

Organisatie RUN bedankt iedereen!

10 september 2023 - Onder warme weersomstandigheden is het Runweekend begonnen op vrijdagavond met de FunRUN en de Lutje RUN. De 47e editie van de grote RUN op zaterdag gaat de boeken in als erg warm en waarbij de... lees verder »