Vrijwilliger worden

Vrijwilliger worden?

Vrijwilliger worden? - RUN Winschoten

Ieder jaar trekt de RUN duizenden toeschouwers. Ze supporten familieleden, vrienden, kennissen, collega’s enzovoort.

Vrijwilligers zijn altijd nodig en dat geldt ook voor de organisatie van de RUN. De RUN heeft 15 commissies: Parcours en Verbindingen, Medisch, Verkeersbegeleiding, Verzorging, Start en Finish, Huisvesting, Inkoop, Wandelen, Protocol, Wedstrijdbegeleiding, Lutje RUN, Wedstrijdbureau, Veiligheid, Pers en Communicatie, Racedirector en Eventmanager. Elke commissie bestaat uit een commissietrekker en commissieleden.

Wil je ook een steentje bijdragen? Bij alle onderdelen van de RUN (en commissies) zijn nieuwe vrijwilligers hartelijk welkom

Wil je vrijwilliger worden bij hét loopsportevenement van Winschoten. Voor de vrijdag, zaterdag en zondag ben je van harte welkom. Interesse? Stuur een mailtje naar secretariaat@runwinschoten.nl.

Partners van de RUN:
Av Aquilo Winschoten IAAF Athletics IAU International Association of Ultrarunners Gemeente Oldambt WMA World Masters Athletics Ficant Marketing
Inschrijven RUN 2021 - RUN Winschoten

Inschrijven RUN 2021

9 maart 2021 - Op 10 en 11 september staat de 45e editie van de RUN op het programma. Vanaf 15 maart kan er worden ingeschreven voor alle onderdelen van de RUN Vrijdag 10 september... lees verder »

RUN SHIRTS VOOR OMMELANDER ZIEKENHUIS - RUN Winschoten

RUN SHIRTS VOOR OMMELANDER ZIEKENHUIS

22 april 2020 - De organisatie van de RUN heeft op maandag 20 april shirts van de RUN gedoneerd aan het Ommelander Ziekenhuis in Scheemda. Dit als blijk van waardering voor de zorgm... lees verder »