Wandelen

Als laatste loot aan de RUN boom is de wandelrun gekomen. Een wandeltocht over diverse afstanden (10, 20 en 30 kilometer) door de prachtige omgeving van de gemeenten Stadskanaal, Westerwolde en het Oldambt. Mooie pauze locaties en prachtige natuur langs lommerrijke paden. Een aanrader voor elke wandelaar. Jaarlijks doen er zo'n kleine 300 deelnemers mee die per bus naar hun startlocatie worden gebracht. Vanaf de startplaats richting de finish. Lekker gezellig met bekenden en onbekenden de laatste wereldnieuwtjes delen en genieten. De finish is op verzoek van velen dit jaar in de sporthal aan de mr D.U Stilkerlaan waar U wordt ontvangen in een sfeervolle hal met muziek en een speciale finish tafel. Daar wat na keuvelen en genieten van al het mooie wat U heeft gezien. Een echte aanrader tijdens deze wandelrun. Mooi weer kunnen wij niet garanderen wel sfeer en gezelligheid want die maakt u deels samen.

De inschrijving voor het wandelen is in de kantine van de AV Aquilo, aan de Bovenburen 110 te Winschoten. De voorinschrijving geschiedt op dezelfde wijze als de voorinschrijving voor de andere onderdelen via de knop bovenaan de pagina.

De wandelaars worden vanaf Noorderhonk met bussen vervoerd naar de verschillende startpunten.
De 30 km vertrekt om 09:00 uur naar Vlagtwedde, Zaal 12
De 20 km vertrekt om 09:30 uur naar Wedde, Café de Leeuw
De 10 km vertrekt om 10:00 uur naar Winschoten, Synergon groen.

Download PDF informatieDownload PDF informatie: info_folder_wandelen_nederlands_2018.pdf

Route wandelen

De wandelroute is op grote delen gelijk aan de route van 2017. Slechts op het laatste deel van de route is deze gewijzigd zodat ook u als wandelaar in de sporthal finisht en alle gezelligheid van de RUN meemaakt. Klik op de link naar de website van afstandmeten.nl voor de details.

Meer informatie op: http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=2151188

Sfeerverslag wandelen

Klik hier voor een sfeerverslag van de Wandelrun 2017, op de site van Wandelen met WAR

Meer informatie op: http://warnatuurfotografie.blogspot.nl/2017/09/noordoost-wandelrun-2017.html

Partners van de RUN:
Av Aquilo Winschoten IAAF Athletics IAU International Association of Ultrarunners Gemeente Oldambt WMA World Masters Athletics
NIEUW RUNSHIRT - RUN Winschoten

NIEUW RUNSHIRT

Er is weer een nieuw RUN loopshirt. Je kunt dit bestellen bij de aanmelding als sololoper, team (totaal aantal), deelnemer Lutje RUN of wandelaar. Ze zijn verkrijgbaar in de maten 116 t/m XXL. Het is... lees verder »

OPROEP VOOR DE MOOISTE VERSIERDE STRAAT RUN 2018 - RUN Winschoten

OPROEP VOOR DE MOOISTE VERSIERDE STRAAT RUN 2018

De organisatie van de RUN doet hierbij weer een oproep aan de inwoners die langs de route van de RUN wonen om op zaterdag 8 september hun straat weer zo mooi mogelijk te versieren. Voor de mooist ver... lees verder »