Rabobank LutjeRUN

Eerste start vrijdagavond om 18:30 uur

Eerste start vrijdagavond om 18:30 uur - RUN Winschoten

De Rabobank LutjeRUN zal dit jaar voor het eerst op de vrijdagavond worden gehouden, start en finish op het marktplein
Recreatieloop over 0,5 km voor de jeugd: j/m 4 t/m 6 jaar
Wedstrijdloop over 1 km voor de jeugd in vier categorieën: j/m 7 jaar, j/m 8 jaar, j/m 9 en 10 jaar en j/m 11 en 12 jaar.
Wedstrijdloop over 2 km voor de jeugd in twee categorieën: j/m 13 jaar en j/m 14 en 15 jaar.

Nieuwsgierig naar het parcours van de Lutje RUN? Klik dan hier

Download PDF informatieDownload PDF informatie: schema_parkoers_lutje_run_(1).pdf

Lutje opstap

De RUN start traditiegetrouw altijd met de Lutje RUN voor de jeugd van Winschoten en omstreken. De Lutje RUN kent drie verschillende afstanden voor maar liefst 14 categorieëen deelnemers.

Om goed voorbereid aan de start te staan organiseert Atletiekvereniging Aquilo de Opstapcursus Lutje RUN op zaterdag 31 augustus en 7 september van 10.00 – 11.30 uur. De opstapcursus vindt beide keren plaats op het Boreas Atletiekcentrum aan de Bovenburen 110 in Winschoten en is voor iedereen toegankelijk die meedoet aan de Lutje RUN op 13 september. Deelname is voor iedereen gratis.

Een team van ervaren atletiektrainers zorgt ervoor dat iedereen iets aan de voorbereiding heeft. De cursus staat in het teken van bewegelijkheid en wennen aan de te rennen afstand.

Partners van de RUN:
Av Aquilo Winschoten IAAF Athletics IAU International Association of Ultrarunners Gemeente Oldambt WMA World Masters Athletics Ficant Marketing
Inschrijving Run 2020 geopend - RUN Winschoten

Inschrijving Run 2020 geopend

Vanaf 15 januari kunt u inschrijven voor deelname aan de Run op 11 en 12 september 2020. Solo lopen over 50 en 100 km, 10x10km estafette en WandelRUN op zaterdag. Rabobank-LutjeRUN (jeugdlopen) en F... lees verder »

Nieuw logo! - RUN Winschoten

Nieuw logo!

Met gepaste trots presenteren we ons nieuwe logo voor de Run Winschoten. Als evenement zijn we in de jaren flink gegroeid en geprofessionaliseerd. En met het WK 2020 in het verschiet, kon het logo ook... lees verder »