Rabobank LutjeRUN

Eerste start vrijdagavond om 18:00 uur

Eerste start vrijdagavond om 18:00 uur - RUN Winschoten

De Rabobank LutjeRUN wordt op de vrijdagavond worden gehouden, start en finish op het marktplein
Recreatieloop over 0,5 km voor de jeugd: j/m 4 t/m 6 jaar
Wedstrijdloop over 1 km voor de jeugd in vier categorieën: j/m 7 jaar, j/m 8 jaar, j/m 9 en 10 jaar en j/m 11 en 12 jaar.
Wedstrijdloop over 2 km voor de jeugd in twee categorieën: j/m 13 jaar en j/m 14 en 15 jaar. Start: 18.00 uur

Lutje Opstap
Om goed voorbereid aan de start te staan organiseert Atletiekvereniging Aquilo de Opstapcursus RABObank Lutje RUN op zaterdag 29 augustus en 5 september 2020 van 10.00 tot 11.30 uur. De opstapcursus vindt beide keren plaats op het Boreas Atletiekcentrum van de AV Aquilo aan de Bovenburen 110 in Winschoten. Deelname is voor iedereen toegankelijk die meedoet aan de RABObank Lutje RUN op vrijdag 11 september 2020 en is gratis. Een team van ervaren atletiektrainers gaan ervoor zorgen dat iedereen iets aan de voorbereiding heeft. De opstapcursus staat in het teken van bewegen en het wennen aan de te lopen afstand.

Nieuwsgierig naar het parcours van de Lutje RUN? Klik dan hier

Download PDF informatieDownload PDF informatie: schema_parkoers_lutje_run_(1).pdf

Partners van de RUN:
Av Aquilo Winschoten IAAF Athletics IAU International Association of Ultrarunners Gemeente Oldambt WMA World Masters Athletics Ficant Marketing
RUN SHIRTS VOOR OMMELANDER ZIEKENHUIS - RUN Winschoten

RUN SHIRTS VOOR OMMELANDER ZIEKENHUIS

De organisatie van de RUN heeft op maandag 20 april shirts van de RUN gedoneerd aan het Ommelander Ziekenhuis in Scheemda. Dit als blijk van waardering voor de zorgmedewerkers, ook wij hebben veel res... lees verder »

Restitutie inschrijfgeld Run 2020 - RUN Winschoten

Restitutie inschrijfgeld Run 2020

Het bestuur van de RUN heeft na het cancelen van de 45e editie in 2020 besloten om de volledige inschrijfkosten terug te betalen. Wij willen de ingeschreven deelnemers in deze zorgelijke crisistijd m... lees verder »