FunRUN

Start vrijdagavond om 19:30 uur

Is 10 km voor u een te lange afstand? Sinds 2019 organiseren wij ook de FunRUN. In 2020 vindt dit plaats op de vrijdagavond 11 september, aanvang: 19.30 uur. Dit is een RUN van 5 km (parcours Rabobank LutjeRUN) met start en finish op het Marktplein. Of u nu wilt wandelen, nordic walking, hardlopen, wheelen, skeeleren, dit mag allemaal, iedereen is welkom. Wil je gekostumeerd of toch liever gewoon in je sportkleding lopen, alles is mogelijk.
De horeca ondernemers van het Marktplein zullen zorgen voor vermaak rondom het start/finish gebied.

Partners van de RUN:
Av Aquilo Winschoten IAAF Athletics IAU International Association of Ultrarunners Gemeente Oldambt WMA World Masters Athletics Ficant Marketing
RUN SHIRTS VOOR OMMELANDER ZIEKENHUIS - RUN Winschoten

RUN SHIRTS VOOR OMMELANDER ZIEKENHUIS

De organisatie van de RUN heeft op maandag 20 april shirts van de RUN gedoneerd aan het Ommelander Ziekenhuis in Scheemda. Dit als blijk van waardering voor de zorgmedewerkers, ook wij hebben veel res... lees verder »

Restitutie inschrijfgeld Run 2020 - RUN Winschoten

Restitutie inschrijfgeld Run 2020

Het bestuur van de RUN heeft na het cancelen van de 45e editie in 2020 besloten om de volledige inschrijfkosten terug te betalen. Wij willen de ingeschreven deelnemers in deze zorgelijke crisistijd m... lees verder »