FunRUN

Start vrijdagmiddag 8 september om 16.30 uur

Start vrijdagmiddag 8 september om 16.30 uur - RUN Winschoten

Is 10 kilometer voor u een te lange afstand? Sinds 2019 organiseert de organisatie van de RUN ook de FunRUN. Het parcours bestaat uit een ronde van 400 meter en dat mag je zo vaak doen als je wilt of kunt in 1 uur. Start en finish op de atletiekbaan van AV Aquilo.

Wandelen, nordic walking, hardlopen, in de rolstoel enz. dit mag allemaal, kortom: bijna iedereen is welkom bij de FunRUN (skeelers, skelters, rolschaatsen of skateboards mogen niet op de baan). Het limiet voor het aantal deelnemers is 50. Wil je gekostumeerd of toch liever gewoon in je sportkleding lopen, alles is mogelijk.

Inschrijfkosten:
FunRUN 5 km € 5,00
inschrijven tot 30 augustus, na inschrijving mogelijk tot 4 september (naam komt dan niet meer op het startnummer)


Heeft u vragen over dit onderdeel van de RUN? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

PARTNERS VAN DE RUN

Av Aquilo Winschoten IAAF Athletics IAU International Association of Ultrarunners Gemeente Oldambt WMA World Masters Athletics

Organisatie RUN bedankt iedereen! - RUN Winschoten

Organisatie RUN bedankt iedereen!

10 september 2023 - Onder warme weersomstandigheden is het Runweekend begonnen op vrijdagavond met de FunRUN en de Lutje RUN. De 47e editie van de grote RUN op zaterdag gaat de boeken in als erg warm en waarbij de... lees verder »

Gabriel Biel Barros wint RUN 2023 - RUN Winschoten

Gabriel Biel Barros wint RUN 2023

9 september 2023 - Normaal gesproken is 100 km hardlopen al een flinke opgave, maar onder deze omstandigheden al helemaal. Als je er dan 07:23:02 over doet heb je dus een topprestatie geleverd. En dat is wat de... lees verder »