FunRUN

Start vrijdagmiddag om 16.30 uur

Start vrijdagmiddag om 16.30 uur - RUN Winschoten

Is 10 kilometer voor u een te lange afstand? Sinds 2019 organiseert de organisatie van de RUN ook de FunRUN. Dit is een RUN van 5 kilometer (parcours LutjeRUN) met start en finish op de atletiekbaan van AV Aquilo.

Wandelen, nordic walking, hardlopen, in de rolstoel enz. dit mag allemaal, kortom: bijna iedereen is welkom bij de FunRUN (skeelers, skelters, rolschaatsen of skateboards mogen niet op de baan). Het limiet voor het aantal deelnemers is 50. Wil je gekostumeerd of toch liever gewoon in je sportkleding lopen, alles is mogelijk.

Inschrijfkosten:
FunRUN 5 km € 5,00
inschrijven tot 30 augustus, na inschrijving mogelijk tot 4 september (naam komt dan niet meer op het startnummer)


Heeft u vragen over dit onderdeel van de RUN? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

PARTNERS VAN DE RUN

Av Aquilo Winschoten IAAF Athletics IAU International Association of Ultrarunners Gemeente Oldambt WMA World Masters Athletics

INSCHRIJVEN RUN PER 1 MAART 2023

25 februari 2023 - Op 1 maart gaat de inschrijving voor deelname aan de RUN open.... lees verder »

De RUN gaat door!

23 februari 2023 - Met trots kunnen wij zeggen: HET IS GELUKT, DE RUN GAAT DOOR OP 8 en 9 SEPTEMBER 2023!!! Op bestuurlijk vlak zijn de functies bijna weer volledig ingevuld. We gaan starten met een bestuursteam, nieuwe voorzitter is Hans Olthof en nieuwe secretaris Alje Wierenga. Erik Meijer wordt de nieuwe racedirector. De nieuwe voorzitter, secretaris en racedirector hebben met de nog twee zittende bestuursleden (Henk Nieborg en Janny Heijerman) de drive om de RUN ... lees verder »