Winnaars Run 2019

Winnaars Run 2019 RUN Winschoten

Op zaterdag 14 september klonk om 09.00 uur het startschot voor de 100 km. Viervoudig winnaar Daniël Oralek deed voor de 15e keer mee maar moest halverwege opgeven i.v.m. een blessure. Winnaar werd de Italiaan Matteo Lucchese.

NK 100 km en nieuw Nationaal record.
Bij het NK waren de ogen bij de heren vooral gericht op Pascal van Norden en bij de dames de sensatie van vorig jaar Hinke Schokker. Na 50 km onder de zolen werd al snel duidelijk dat Hinke Schokker een aanval deed op het nationaal record. Uiteindelijk kwam ze binnen in een tijd van 7 uur, 34 minuten en 4 seconden, EEN NIEUW NATIONAAL RECORD!!!

Beoogd winnaar bij de heren werd inderdaad Pascal van Norden in een tijd van 7 uur, 13 minuten en 55 seconden.

Winnaar op de 50 km bij de heren werd de Fransman Pierre-Antoine Ruel en bij de dames de Belgische Adinda Vetsuypens.

Winnaars 10x10 km estafette bij de heren Groninger Atletiek en bij de dames Oudman-Valkema.

Winnaar beste man van Oldambt op de 50 km: Dennis Haak en bij de dames: Corine Dieterman.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

  • Winnaars Run 2019 RUN Winschoten
  • Winnaars Run 2019 RUN Winschoten
  • Winnaars Run 2019 RUN Winschoten
Partners van de RUN:
Av Aquilo Winschoten IAAF Athletics IAU International Association of Ultrarunners Gemeente Oldambt WMA World Masters Athletics Ficant Marketing

Lekken persoonsgegevens Mylaps

Na een aantal vragen van atleten en organisaties naar aanleiding van een artikel in de media dat de sporttijdsregistratie van Mylaps op grote schaal persoonsgegevens heeft gelekt, hebben wij overleg gehad met Mylaps over een eventuele datalek waarbij de emailadressen en geboortedata zichtbaar zouden zijn. Na intern onderzoek en aanpassingen in het systeem heeft Mylaps ons laten weten dat er absoluut GEEN gegevens zichtbaar zijn geweest van de deelnemers aan de 44e editie van de Run Winschoten. ... lees verder »

Update uitslagen RABObank Lutje RUN

Bij de uitslagen van de Rabobank Lutje RUN is bij het uploaden het bestand erg beschadigd. Bij Mylaps hebben ze samen met een externe specialist dit geprobeerd te herstellen, echter zonder het gewenste resultaat, het bestand was te erg beschadigd. Een dilemma voor al onze jeugdige deelnemers, de organisatie van de RUN en met name voor de commissie Lutje RUN. Dit is een erg vervelende situatie voor iedereen. Als organisatie hebben wij hier behoorlijk mee in de maag gezeten. Piet Vrijenhoek van de... lees verder »