Tweedaagse Run geslaagd

De eerste tweedaagse Run is een groot succes geworden. Met een prachtige start op de vrijdagavond van de Rabobank Lutje Run met een record aantal deelnemers van 400 en de nieuwe loot de Fun Run met een mooi aantal deelnemers. Natuurlijk zijn en blijven er altijd aandachtspunten.
De organisatie van de Run wil alle deelnemers, onze partners van de Run Ficant en Rabobank Groningerland, sponsoren, vrienden van de Run, bedrijven, beheerders sporthal, instanties, gemeente Oldambt, EHBO, medisch team, OZG, politie, brandweer, scheidsrechters, juryleden, de microfonisten Rolf en Wycher, de verkeersregelaars, Waterbedrijf Groningen voor de watertappunten, de media, moedervereniging Aquilo, grandcafe Woodies, het geweldige publiek, de bewoners langs de route en hun mooi versierde straten, de gastgezinnen en NATUURLIJK ALLE VRIJWILLIGERS en allen die wij vergeten zijn te noemen: namens de organisatie van de RUN allemaal hartelijk
dank voor het mede mogelijk maken van de 44e editie van de RUN. HET WAS EEN MOOI RUNWEEKENDFEEST.

OP MET ZIJN ALLEN NAAR HET WK VAN 2020

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blogpagina.

Partners van de RUN:
Av Aquilo Winschoten IAAF Athletics IAU International Association of Ultrarunners Gemeente Oldambt WMA World Masters Athletics Ficant Marketing
RUN SHIRTS VOOR OMMELANDER ZIEKENHUIS - RUN Winschoten

RUN SHIRTS VOOR OMMELANDER ZIEKENHUIS

De organisatie van de RUN heeft op maandag 20 april shirts van de RUN gedoneerd aan het Ommelander Ziekenhuis in Scheemda. Dit als blijk van waardering voor de zorgmedewerkers, ook wij hebben veel res... lees verder »

Restitutie inschrijfgeld Run 2020 - RUN Winschoten

Restitutie inschrijfgeld Run 2020

Het bestuur van de RUN heeft na het cancelen van de 45e editie in 2020 besloten om de volledige inschrijfkosten terug te betalen. Wij willen de ingeschreven deelnemers in deze zorgelijke crisistijd m... lees verder »