Tweedaagse Run geslaagd

De eerste tweedaagse Run is een groot succes geworden. Met een prachtige start op de vrijdagavond van de Rabobank Lutje Run met een record aantal deelnemers van 400 en de nieuwe loot de Fun Run met een mooi aantal deelnemers. Natuurlijk zijn en blijven er altijd aandachtspunten.
De organisatie van de Run wil alle deelnemers, onze partners van de Run Ficant en Rabobank Groningerland, sponsoren, vrienden van de Run, bedrijven, beheerders sporthal, instanties, gemeente Oldambt, EHBO, medisch team, OZG, politie, brandweer, scheidsrechters, juryleden, de microfonisten Rolf en Wycher, de verkeersregelaars, Waterbedrijf Groningen voor de watertappunten, de media, moedervereniging Aquilo, grandcafe Woodies, het geweldige publiek, de bewoners langs de route en hun mooi versierde straten, de gastgezinnen en NATUURLIJK ALLE VRIJWILLIGERS en allen die wij vergeten zijn te noemen: namens de organisatie van de RUN allemaal hartelijk
dank voor het mede mogelijk maken van de 44e editie van de RUN. HET WAS EEN MOOI RUNWEEKENDFEEST.

OP MET ZIJN ALLEN NAAR HET WK VAN 2020

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

Partners van de RUN:
Av Aquilo Winschoten IAAF Athletics IAU International Association of Ultrarunners Gemeente Oldambt WMA World Masters Athletics Ficant Marketing

Lekken persoonsgegevens Mylaps

Na een aantal vragen van atleten en organisaties naar aanleiding van een artikel in de media dat de sporttijdsregistratie van Mylaps op grote schaal persoonsgegevens heeft gelekt, hebben wij overleg gehad met Mylaps over een eventuele datalek waarbij de emailadressen en geboortedata zichtbaar zouden zijn. Na intern onderzoek en aanpassingen in het systeem heeft Mylaps ons laten weten dat er absoluut GEEN gegevens zichtbaar zijn geweest van de deelnemers aan de 44e editie van de Run Winschoten. ... lees verder »

Update uitslagen RABObank Lutje RUN

Bij de uitslagen van de Rabobank Lutje RUN is bij het uploaden het bestand erg beschadigd. Bij Mylaps hebben ze samen met een externe specialist dit geprobeerd te herstellen, echter zonder het gewenste resultaat, het bestand was te erg beschadigd. Een dilemma voor al onze jeugdige deelnemers, de organisatie van de RUN en met name voor de commissie Lutje RUN. Dit is een erg vervelende situatie voor iedereen. Als organisatie hebben wij hier behoorlijk mee in de maag gezeten. Piet Vrijenhoek van de... lees verder »