SLUITING RUNPARCOURS

Zaterdag 14 september zal het Run parcours vanaf 08.00 u afgesloten worden, dicht is dicht en blijft dicht. Gaat u weg deze dag dan graag uw voertuig voor 08.00 u buiten de hekken plaatsen zodat u zeker weet dat u weg kunt gaan wanneer u wilt. Woont u aan het parcours dan deze vrij maken voor 06.00 u ivm plaatsen van hekwerk. Vanaf 23.00 u kunt u weer gebruik maken van uw straat en uw voertuig weer bij huis plaatsen.
Ter voorkoming van misverstanden, de autosluizen blijven gedurende de Run natuurlijk gewoon functioneren. Als u daar de aanwijzingen van de verkeersregelaars volgt kunt u het parcours oversteken.

Wij stellen het op prijs dat u naast voertuigen ook aanhangers, caravans en andere zaken van het parcours verwijderd of zodanig plaatst dat de lopers er geen hinder van ondervinden.

De commissie parcours & verbindingen kunt u herkennen aan de gele platen op 3 voertuigen met tekst Organisatie Run, mocht het zo zijn dat wij opgeroepen worden voor een melding dan kan het zijn dat wij sneller rijden dan u denkt en mogen dan ook binnen het parcours gebruik maken van blauwe flitslampen op het dak.

Heeft u tijdens de Run een vraag mag u ons natuurlijk altijd aanspreken of u belt met de calamiteiten telefoon, bij een levensbedreigende situatie altijd eerst 112 bellen! Via de meldkamer worden wij ook op de hoogte gebracht.

Wij wensen u en de lopers een fijne en sportieve dag toe.


Commissie

Parcours & Verbindingen

Run Winschoten

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blogpagina.

Partners van de RUN:
Av Aquilo Winschoten IAAF Athletics IAU International Association of Ultrarunners Gemeente Oldambt WMA World Masters Athletics Ficant Marketing
Inschrijving Run 2020 geopend - RUN Winschoten

Inschrijving Run 2020 geopend

Vanaf 15 januari kunt u inschrijven voor deelname aan de Run op 11 en 12 september 2020. Solo lopen over 50 en 100 km, 10x10km estafette en WandelRUN op zaterdag. Rabobank-LutjeRUN (jeugdlopen) en F... lees verder »

Nieuw logo! - RUN Winschoten

Nieuw logo!

Met gepaste trots presenteren we ons nieuwe logo voor de Run Winschoten. Als evenement zijn we in de jaren flink gegroeid en geprofessionaliseerd. En met het WK 2020 in het verschiet, kon het logo ook... lees verder »