SLUITING RUNPARCOURS

Zaterdag 14 september zal het Run parcours vanaf 08.00 u afgesloten worden, dicht is dicht en blijft dicht. Gaat u weg deze dag dan graag uw voertuig voor 08.00 u buiten de hekken plaatsen zodat u zeker weet dat u weg kunt gaan wanneer u wilt. Woont u aan het parcours dan deze vrij maken voor 06.00 u ivm plaatsen van hekwerk. Vanaf 23.00 u kunt u weer gebruik maken van uw straat en uw voertuig weer bij huis plaatsen.
Ter voorkoming van misverstanden, de autosluizen blijven gedurende de Run natuurlijk gewoon functioneren. Als u daar de aanwijzingen van de verkeersregelaars volgt kunt u het parcours oversteken.

Wij stellen het op prijs dat u naast voertuigen ook aanhangers, caravans en andere zaken van het parcours verwijderd of zodanig plaatst dat de lopers er geen hinder van ondervinden.

De commissie parcours & verbindingen kunt u herkennen aan de gele platen op 3 voertuigen met tekst Organisatie Run, mocht het zo zijn dat wij opgeroepen worden voor een melding dan kan het zijn dat wij sneller rijden dan u denkt en mogen dan ook binnen het parcours gebruik maken van blauwe flitslampen op het dak.

Heeft u tijdens de Run een vraag mag u ons natuurlijk altijd aanspreken of u belt met de calamiteiten telefoon, bij een levensbedreigende situatie altijd eerst 112 bellen! Via de meldkamer worden wij ook op de hoogte gebracht.

Wij wensen u en de lopers een fijne en sportieve dag toe.


Commissie

Parcours & Verbindingen

Run Winschoten

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

Partners van de RUN:
Av Aquilo Winschoten IAAF Athletics IAU International Association of Ultrarunners Gemeente Oldambt WMA World Masters Athletics Ficant Marketing
Comite van aanbeveling WK 2020 - RUN Winschoten

Comite van aanbeveling WK 2020

Eric van der Burg, voorzitter Uniebestuur Atletiekunie: Atletiek spreekt veel mensen tot de verbeelding, hoe vaak word er niet even een sprintje getrokken om te zien wie het snelste is, een streep in... lees verder »

Lekken persoonsgegevens Mylaps

Na een aantal vragen van atleten en organisaties naar aanleiding van een artikel in de media dat de sporttijdsregistratie van Mylaps op grote schaal persoonsgegevens heeft gelekt, hebben wij overleg gehad met Mylaps over een eventuele datalek waarbij de emailadressen en geboortedata zichtbaar zouden zijn. Na intern onderzoek en aanpassingen in het systeem heeft Mylaps ons laten weten dat er absoluut GEEN gegevens zichtbaar zijn geweest van de deelnemers aan de 44e editie van de Run Winschoten. ... lees verder »