SLUITING RUNPARCOURS

Zaterdag 14 september zal het Run parcours vanaf 08.00 u afgesloten worden, dicht is dicht en blijft dicht. Gaat u weg deze dag dan graag uw voertuig voor 08.00 u buiten de hekken plaatsen zodat u zeker weet dat u weg kunt gaan wanneer u wilt. Woont u aan het parcours dan deze vrij maken voor 06.00 u ivm plaatsen van hekwerk. Vanaf 23.00 u kunt u weer gebruik maken van uw straat en uw voertuig weer bij huis plaatsen.
Ter voorkoming van misverstanden, de autosluizen blijven gedurende de Run natuurlijk gewoon functioneren. Als u daar de aanwijzingen van de verkeersregelaars volgt kunt u het parcours oversteken.

Wij stellen het op prijs dat u naast voertuigen ook aanhangers, caravans en andere zaken van het parcours verwijderd of zodanig plaatst dat de lopers er geen hinder van ondervinden.

De commissie parcours & verbindingen kunt u herkennen aan de gele platen op 3 voertuigen met tekst Organisatie Run, mocht het zo zijn dat wij opgeroepen worden voor een melding dan kan het zijn dat wij sneller rijden dan u denkt en mogen dan ook binnen het parcours gebruik maken van blauwe flitslampen op het dak.

Heeft u tijdens de Run een vraag mag u ons natuurlijk altijd aanspreken of u belt met de calamiteiten telefoon, bij een levensbedreigende situatie altijd eerst 112 bellen! Via de meldkamer worden wij ook op de hoogte gebracht.

Wij wensen u en de lopers een fijne en sportieve dag toe.


Commissie

Parcours & Verbindingen

Run Winschoten

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blogpagina.

Partners van de RUN:
Av Aquilo Winschoten IAAF Athletics IAU International Association of Ultrarunners Gemeente Oldambt WMA World Masters Athletics Ficant Marketing