Run winnaar vrijwilligersprijs gemeente Oldambt

Run winnaar vrijwilligersprijs gemeente Oldambt RUN Winschoten

Op 20 november werd de jaarlijkse vrijwilligersfeestavond van de gemeente Oldambt gehouden in hotel-restaurant In den Stallen in Winschoten. Een avondvullend programma met als hoogtepunt de bekendmaking van de vrijwilliger(s) van het jaar 2019. De RUN is winnaar geworden in de categorie vrijwilligersorganisatie. Het oordeel van de jury was unaniem: de RUN is een zeer goed georganiseerd evenement met grote een inzet van vrijwilligers, bestaat al 44 jaar, geniet een zeer grote bekendheid in binnen- en buitenland en biedt veel plezier voor de deelnemers en het publiek.

Wij zijn supertrots op onze vrijwilligers, zonder deze mensen is het onmogelijk om zo'n groot loopevenement in Winschoten te organiseren.

Uit handen van Gert Blaauw van de SNS-bank mochten wij een cheque van € 250,-- ontvangen, alsmede een certificaat waarbij wij ons Vrijwilligersorganisatie van het jaar 2019 van de gemeente Oldambt mogen noemen.

DE RUN IS VAN EN VOOR IEDEREEN!!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blogpagina.

Partners van de RUN:
Av Aquilo Winschoten IAAF Athletics IAU International Association of Ultrarunners Gemeente Oldambt WMA World Masters Athletics Ficant Marketing
Juryleden gezocht!!! - RUN Winschoten

Juryleden gezocht!!!

De Stichting Ultraloop Winschoten mag dit jaar, in samenwerking met de I.A.U, Atletiekunie en World Atletics het wereldkampioenschap 100 km organiseren. Dat zal gebeuren op zaterdag 12 september! In ... lees verder »

Inschrijving Run 2020 geopend - RUN Winschoten

Inschrijving Run 2020 geopend

Vanaf 15 januari kunt u inschrijven voor deelname aan de Run op 11 en 12 september 2020. Solo lopen over 50 en 100 km, 10x10km estafette en WandelRUN op zaterdag. Rabobank-LutjeRUN (jeugdlopen) en F... lees verder »