Run winnaar vrijwilligersprijs gemeente Oldambt

Run winnaar vrijwilligersprijs gemeente Oldambt RUN Winschoten

Op 20 november werd de jaarlijkse vrijwilligersfeestavond van de gemeente Oldambt gehouden in hotel-restaurant In den Stallen in Winschoten. Een avondvullend programma met als hoogtepunt de bekendmaking van de vrijwilliger(s) van het jaar 2019. De RUN is winnaar geworden in de categorie vrijwilligersorganisatie. Het oordeel van de jury was unaniem: de RUN is een zeer goed georganiseerd evenement met grote een inzet van vrijwilligers, bestaat al 44 jaar, geniet een zeer grote bekendheid in binnen- en buitenland en biedt veel plezier voor de deelnemers en het publiek.

Wij zijn supertrots op onze vrijwilligers, zonder deze mensen is het onmogelijk om zo'n groot loopevenement in Winschoten te organiseren.

Uit handen van Gert Blaauw van de SNS-bank mochten wij een cheque van € 250,-- ontvangen, alsmede een certificaat waarbij wij ons Vrijwilligersorganisatie van het jaar 2019 van de gemeente Oldambt mogen noemen.

DE RUN IS VAN EN VOOR IEDEREEN!!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blogpagina.

Partners van de RUN:
Av Aquilo Winschoten IAAF Athletics IAU International Association of Ultrarunners Gemeente Oldambt WMA World Masters Athletics Ficant Marketing
Run winnaar vrijwilligersprijs gemeente Oldambt - RUN Winschoten

Run winnaar vrijwilligersprijs gemeente Oldambt

Op 20 november werd de jaarlijkse vrijwilligersfeestavond van de gemeente Oldambt gehouden in hotel-restaurant In den Stallen in Winschoten. Een avondvullend programma met als hoogtepunt de bekendmaki... lees verder »

Comite van aanbeveling WK 2020 - RUN Winschoten

Comite van aanbeveling WK 2020

Eric van der Burg, voorzitter Uniebestuur Atletiekunie: Atletiek spreekt veel mensen tot de verbeelding, hoe vaak word er niet even een sprintje getrokken om te zien wie het snelste is, een streep in... lees verder »