Rabobank Groninger Land en marketingbureau Ficant partners RUN

Rabobank Groninger Land en marketingbureau Ficant partners RUN RUN Winschoten

Op vrijdag 28 juni 2019 hebben Rabobank Groninger Land en marketingbureau Ficant uit Winschoten een partnerschapovereenkomst gesloten met de Stichting Ultraloop Winschoten, de organisatie achter de RUN. André Lammers (voorzitter) Tim Meijer (Ficant) en Margreet Wegman (Rabobank Groninger Land) ondertekenden de overeenkomst waarmee beide bedrijven zich voor drie jaar aan de RUN verbinden. Hierdoor kan de organisatie ook in de toekomst het succesvolle loopevenement blijven organiseren.
De RUN is afhankelijk van de inzet van vrijwilligers en (financiële) steun van partners. Om goed in te kunnen spelen op de toekomst is het voor de RUN van groot belang om langdurige relaties aan te gaan met bedrijven die de RUN ondersteunen. De RUN is in 2020 tevens het decor van het WK (100 km), waardoor het evenement nog meer (internationale) deelnemers en bezoekers zal trekken.
Ficant ondersteunt als marketingpartner de marketing en communicatie van de organisatie waar mogelijk. “Met onze expertise en middelen kunnen wij een wezenlijke bijdrage zodat de RUN én de regio nog beter op de kaart worden gezet” aldus Tim Meijer (eigenaar Ficant). “Bovendien herkennen we ons als bedrijf in het gevoel van de RUN; we houden van doelen stellen, van hard werken en vooral van goede resultaten behalen. Marketingpartner worden van de RUN voelt voor ons dan ook als een logische keuze.”
De Run in Winschoten pakt haar maatschappelijk rol door met haar activiteiten bij te dragen aan een vitaler Oldambt. Zij vervult hiermee een belangrijke rol in de samenleving. Dit past ook bij de ambities van Rabobank Groninger Land. Rabobank ondersteunt daarom de Run met haar nieuwe sponsorprogramma Rabo Versterkt. Met kennis, netwerk en expertise uit de cultuur- en sportwereld werken we samen aan een nieuwe visie. Zo zet de club met het Huis van de Sport Groningen en Rabobank Groninger Land de stappen naar een toekomstbestendige Run van Winschoten.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

Partners van de RUN:
Av Aquilo Winschoten IAAF Athletics IAU International Association of Ultrarunners Gemeente Oldambt WMA World Masters Athletics
Overleg RUN - IAU over voorbereiding van het WK 2020 - RUN Winschoten

Overleg RUN - IAU over voorbereiding van het WK 2020

Op 14 juli heeft een delegatie van het bestuur van de RUN overleg gehad met 2 bestuursleden van de IAU (Liesbeth Jansen en Jan Vandendriessche) en technisch gedelegeerde Adri Stevens van de Atletiekun... lees verder »

IN MEMORIAM ERIK BUITENKAMP

Vandaag 1 mei 2019 heeft de RUN organisatie kennis moeten nemen van het plotseling overlijden van haar vrijwilliger ERIK BUITENKAMP. Erik was vele jaren, als vrijwilliger, betrokken bij de RUN van Winschoten. Als technische man was zijn inzet groot en geen probleem was hem "de baas". Als teamwerker was hij "de spin in het web" bij de opbouw van het parcours, de technische voorzieningen en faciliteiten voor onze atleten. Ook was hij een sfeermaker die al... lees verder »