onze geliefde burgemeester is overleden

onze geliefde burgemeester is overleden RUN Winschoten

Verbijsterd en intens geschokt namen wij zojuist kennis van het overlijden van Gemeente Oldambt burgemeester Pieter Smit. Onze gedachten zijn bij de familie en vrienden geconfronteerd met dit ongelooflijk verdrietige en onverwacht overlijden. Pieter Smit was een geliefde burgervader, maar bovenal onze grootse Run burgemeester. Ook was hij een gedreven deelnemer. Wij wensen allen die hem nabij staan heel veel sterkte met dit verlies.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

Partners van de RUN:
Av Aquilo Winschoten IAAF Athletics IAU International Association of Ultrarunners Gemeente Oldambt WMA World Masters Athletics

RUN 2018 OOK TE VOLGEN VIA DE APP

Wedstrijd volgen Op de website van de RUN komen op de dag zelf net als in voorgaande jaren tijdens de wedstrijd de tussentijden van de deelnemers te staan. Nieuw dit jaar is een speciaal voor de RUN ontwikkelde App waarmee de prestaties van de deelnemers en de wedstrijd live te volgen zijn. Inschrijving De inschrijving is nu een paar dagen open en vooral op de 100 km zijn er al de nodige inschrijvingen binnen. Onder die inschrijvingen bekende namen, maar ook veel nieuwe lopers. De inschrijving ... lees verder »

Theo de Winter speld - RUN Winschoten

Theo de Winter speld

Commissievoorzitter van de commissie Start/Finish, Hein Messchendorp, is op 28 maart j.l. tijdens jaarvergadering van moederverening Aquilo onderscheiden met de Theo de Winterspeld, vernoemd naar de ... lees verder »