Nieuw logo!

Nieuw logo! RUN Winschoten

Met gepaste trots presenteren we ons nieuwe logo voor de Run Winschoten. Als evenement zijn we in de jaren flink gegroeid en geprofessionaliseerd. En met het WK 2020 in het verschiet, kon het logo ook best een opfrisbeurt gebruiken.
We blijven herkenbaar met de grijs-gele kleurstelling. Ook de runner vind je terug in het logo; zat het figuur eerst opgesloten in de ‘R’, nu heeft het de vrijheid. Het nieuwe lettertype past beter bij de huidige tijd.
Het resultaat is een modern en sportief logo dat past bij de Run van vandaag. Een logo waar we trots op zijn en waar we weer heel wat jaren mee vooruit kunnen!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blogpagina.

Partners van de RUN:
Av Aquilo Winschoten IAAF Athletics IAU International Association of Ultrarunners Gemeente Oldambt WMA World Masters Athletics Ficant Marketing
Inschrijving Run 2020 geopend - RUN Winschoten

Inschrijving Run 2020 geopend

Vanaf 15 januari kunt u inschrijven voor deelname aan de Run op 11 en 12 september 2020. Solo lopen over 50 en 100 km, 10x10km estafette en WandelRUN op zaterdag. Rabobank-LutjeRUN (jeugdlopen) en F... lees verder »

Run Kerstgroet - RUN Winschoten

Run Kerstgroet

De organisatie van de RUN wenst iedereen Fijne Feestdagen en een gezond, gelukkig en goedlopend 2020. Merry Christmas and a Happy New Year Frohe Weinachten und ein gutes neues Jahr Joyeux Noël et bo... lees verder »