KRAANWATER KOMT WEER VAN WATERBEDRIJF

KRAANWATER KOMT WEER VAN WATERBEDRIJF RUN Winschoten

Voor de snelste, de langzaamste, de jongste en de oudste, en alles-daartussenin-loper, biedt Waterbedrijf Groningen onderweg kraanwater aan. Het natuurlijk onmisbare bestanddeel (of ingrediënt) voor een fijne wedstrijd. Heel veel plezier en succes allemaal!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

  • KRAANWATER KOMT WEER VAN WATERBEDRIJF RUN Winschoten
  • KRAANWATER KOMT WEER VAN WATERBEDRIJF RUN Winschoten
Partners van de RUN:
Av Aquilo Winschoten IAAF Athletics IAU International Association of Ultrarunners Gemeente Oldambt WMA World Masters Athletics

IN MEMORIAM ERIK BUITENKAMP

Vandaag 1 mei 2019 heeft de RUN organisatie kennis moeten nemen van het plotseling overlijden van haar vrijwilliger ERIK BUITENKAMP. Erik was vele jaren, als vrijwilliger, betrokken bij de RUN van Winschoten. Als technische man was zijn inzet groot en geen probleem was hem "de baas". Als teamwerker was hij "de spin in het web" bij de opbouw van het parcours, de technische voorzieningen en faciliteiten voor onze atleten. Ook was hij een sfeermaker die al... lees verder »

Rabobank Clubkascampagne - RUN Winschoten

Rabobank Clubkascampagne

Tijdens de grote finale van de Clubkascampagne RABObank Zuid-Oost Groningen in cultuurhuis De Klinker in Winschoten zijn we blij verrast met het bedrag €1.423,18. Namens de organisatie van de RUN ... lees verder »