Juryleden gezocht!!!

Juryleden gezocht!!! RUN Winschoten

De Stichting Ultraloop Winschoten mag dit jaar, in samenwerking met de I.A.U, Atletiekunie en World Atletics het wereldkampioenschap 100 km organiseren. Dat zal gebeuren op zaterdag 12 september!

In overleg met de Atletiekunie is het basisteam scheidsrechters, starter en microfonisten aangesteld. Toch heeft de organisatie nog een grote groep juryleden nodig met de aantekening jury'60.

De rol van de jury'60 mensen is het begeleiden van de atleten, vrijwilligers EN coaches bij de verzorgingsposten en het registreren van de doorkomsten bij start/finish. Daarnaast kunnen diverse hand en spandiensten ten behoeve van de wedstrijd door de wedstrijdleider(s) gevraagd worden.

Wil jij, samen met anderen, dit unieke en eenmalige gebeuren van dichtbij meemaken en zorgen dat alles in goede banen geleid wordt meld je dan aan via: racedirector@runwinschoten.nl of vraag informatie bij onze eventmanager Rolf H Huizinga: 06-22842829.

Natuurlijk wordt er prima voor je gezorgd en kun je, je reiskosten a € 0,19 declareren! Het zal een lange en zeer interessante dag worden en misschien wel een van de laatste keren dat dit evenement naar ons in Winschoten toekomst. Dus wil je deel uitmaken van dit toffe evenement, meldt je aan!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blogpagina.

Partners van de RUN:
Av Aquilo Winschoten IAAF Athletics IAU International Association of Ultrarunners Gemeente Oldambt WMA World Masters Athletics Ficant Marketing
RUN SHIRTS VOOR OMMELANDER ZIEKENHUIS - RUN Winschoten

RUN SHIRTS VOOR OMMELANDER ZIEKENHUIS

De organisatie van de RUN heeft op maandag 20 april shirts van de RUN gedoneerd aan het Ommelander Ziekenhuis in Scheemda. Dit als blijk van waardering voor de zorgmedewerkers, ook wij hebben veel res... lees verder »

Restitutie inschrijfgeld Run 2020 - RUN Winschoten

Restitutie inschrijfgeld Run 2020

Het bestuur van de RUN heeft na het cancelen van de 45e editie in 2020 besloten om de volledige inschrijfkosten terug te betalen. Wij willen de ingeschreven deelnemers in deze zorgelijke crisistijd m... lees verder »