Informatie aanwonenden parcours 2022

Informatie aanwonenden parcours 2022

Informatie aanwonenden parcours 2022 RUN Winschoten

31 augustus 2022

Op 10 september 2022 vindt de 46e editie van de RUN Winschoten plaats. Het parcours van de RUN voert door Winschoten en Heiligerlee.

Het parcours van de RUN is als volgt: Start Stikkerlaan Sporthal, Rosarium, Bovenburen, Jachtlaan, Elandhof, Vosseweg, Winschoterdiep, Kloostergaard, Kloosterlaan, Hoethslaan, Kloosterlaan, (Heiligerlee), Oude Hornweg, Kamperfoeliestraat, Kloostertuin, Kloostergang/Kloosterwei, Kloostergang, fietspad, Bovenburen, Oudewerfslaan, Nassaustraat, Mauritsstraat, Engelstilstraat, Gasthuislaan, Steringa Kuiperweg, Garstestraat, Moddermanstraat, Burg. Wichersstraat, Boschsingel, Noorderstraat, Westerstraat, Olieslagerstraat, Noorderplein, Engelstilstraat, Oldambtplein, Stikkerlaan, Finish Stikkerlaan Sporthal.

Er zal op 10 september in uw straat een verzorgingspost komen te staan. Er geldt dan een parkeerverbod bij u voor de deur, dit i.v.m. de veiligheid van uw spullen maar ook die van de atleten. Het parcours wordt vanaf ’s nachts 4.30 uur opgebouwd, dan worden ook de hekken geplaatst.

Graag vragen wij uw medewerking om de auto’s vroegtijdig op een plek te zetten dat u wel weg kunt rijden maar niet over het parcours. Als u thuisblijft, vragen we u om uw auto en of aanhanger/caravan niet op straat te zetten.

De vergunningen zijn verleend. Bij voorbaat willen wij allen vriendelijk bedanken voor de medewerking en wij hopen dat u, net als de atleten en organisatie, kunt genieten van de RUN.

Mocht u na het lezen van deze brief vragen of opmerkingen hebben, neemt u dan contact op met het algemene e-mail adres van de RUN: info@runwinschoten.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Voor calamiteiten op de dag zelf kunt u contact opnemen via het telefoonnummer: 06-51550888.

Namens bestuur en organisatie:

Rolf H Huizinga,
Event manager,
RUN 2022
T. 06-22842829.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

PARTNERS VAN DE RUN

Av Aquilo Winschoten IAAF Athletics IAU International Association of Ultrarunners Gemeente Oldambt WMA World Masters Athletics