Info aanwonenden parcours Run

Info aanwonenden parcours Run

8 september 2021

Op zaterdag 11 september 2021 vindt de 45e editie van de Run Winschoten plaats.
De vergunningen hiervoor zijn verleend.

Het parcours van de Run is:
Start Stikkerlaan Sporthal; Rosarium; Bovenburen; Jachtlaan; Elandhof; Vossrweg; Winschoterdiep; Kloostergaard; Kloosterlaan; Hoethslaan; Kloosterlaan (Heiligerlee); Oude Hornweg; Kamperfoeliestraat; Kloostertuin; Kloostergang/Kloosterwei; Kloostergang; fietspad; Bovenburen; Oudewerfslaan; Nassaustraat; Mauritsstraat; Engelstilstraat; Gasthuislaan; Steringa Kuiperweg; Garstestraat; Moddermanstraat; Burg. Wicherstraat; Boschsingel; Noorderstraat; Westerstraat; Olieslagerstraat; Noorderplein; Engelstilstraat; Oldambtplein; Stikkerlaan; finish Sporthal.

In sommige straten komen verzorgingsposten te staan, hier geldt een parkeerverbod voor de deur, dit i.v.m. de veiligheid van uw spullen maar ook die van de atleten.

Het parcours wordt in de nacht van vrijdag naar zaterdag om 04.30 uur opgebouwd en om 07.00 uur wordt het gehele parcours afgesloten.

Wij vragen vriendelijk om uw medewerking om de auto's op een plek te parkeren dar u wel in de gelegenheid bent om weg te kunnen rijden maar niet over het parcours.

Bij voorbaat willen wij u alvast vriendelijk bedanken voor de medewerking en wij hopen dat u net als de atleten en de organisatie kunt genieten van de Run.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben neem dan contact met het algemene emailadres van de Run info@runwinschoten.nl
Er wordt dan z.s.m. contact met u opgenomen.

Organisatie Run Winschoten

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Partners van de RUN:
Av Aquilo Winschoten IAAF Athletics IAU International Association of Ultrarunners Gemeente Oldambt WMA World Masters Athletics Ficant Marketing