IN MEMORIAM ERIK BUITENKAMP

Vandaag 1 mei 2019 heeft de RUN organisatie kennis moeten nemen van het plotseling overlijden van haar vrijwilliger ERIK BUITENKAMP.

Erik was vele jaren, als vrijwilliger, betrokken bij de RUN van Winschoten. Als technische man was zijn inzet groot en geen probleem was hem "de baas". Als teamwerker was hij "de spin in het web" bij de opbouw van het parcours, de technische voorzieningen en faciliteiten voor onze atleten. Ook was hij een sfeermaker die altijd voor anderen klaar stond. Hij mocht helaas maar 55 jaar worden.
Aanstaande zaterdag, 4 mei, 11.00 uur mogen wij afscheid van Erik nemen waarvoor wij samenkomen in restaurant "In den Stallen" te Winschoten. Aansluitend zal de uitvaart plaatsvinden.

Namens bestuur, vrijwilligers en management van de RUN wensen wij de familie veel sterkte in deze moeilijke periode. Wij gaan deze duizendpoot ook erg missen!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blogpagina.

Partners van de RUN:
Av Aquilo Winschoten IAAF Athletics IAU International Association of Ultrarunners Gemeente Oldambt WMA World Masters Athletics Ficant Marketing