Gastgezinnen gezocht

Wij zijn ook dit jaar weer veel gastgezinnen nodig voor de huisvesting van de Nederlandse en Buitenlandse 100 en 50 km lopers. Wij vinden het heel fijn als uw zich beschikbaar zou willen stellen als gastgezin.

Wat wordt er van een gastgezin verwacht:
- bed
- douche
- maaltijden
- eventueel vervoer van en naar de sporthal in Winschoten

Wat krijgt u hiervoor terug:
- aardige/ interessante mensen in huis
- extra betrokkenheid bij de run met "eigen" loper(s) of loopster(s)
- een leuk aandenken

Het is beslist niet nodig om alle vreemde talen te spreken, een toeristisch programma te bieden of ze te begeleiden, de ervaring heeft geleerd dat ze zich zelf kunnen redden.

Heeft u belangstelling of wilt u informatie dan kunt U kunt contact opnemen met Margriet Dijk via huisvesting@runwinschoten.nl

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blogpagina.

Partners van de RUN:
Av Aquilo Winschoten IAAF Athletics IAU International Association of Ultrarunners Gemeente Oldambt WMA World Masters Athletics Ficant Marketing
RUN SHIRTS VOOR OMMELANDER ZIEKENHUIS - RUN Winschoten

RUN SHIRTS VOOR OMMELANDER ZIEKENHUIS

De organisatie van de RUN heeft op maandag 20 april shirts van de RUN gedoneerd aan het Ommelander Ziekenhuis in Scheemda. Dit als blijk van waardering voor de zorgmedewerkers, ook wij hebben veel res... lees verder »

Restitutie inschrijfgeld Run 2020 - RUN Winschoten

Restitutie inschrijfgeld Run 2020

Het bestuur van de RUN heeft na het cancelen van de 45e editie in 2020 besloten om de volledige inschrijfkosten terug te betalen. Wij willen de ingeschreven deelnemers in deze zorgelijke crisistijd m... lees verder »