Gastgezinnen gezocht

Wij zijn ook dit jaar weer veel gastgezinnen nodig voor de huisvesting van de Nederlandse en Buitenlandse 100 en 50 km lopers. Wij vinden het heel fijn als uw zich beschikbaar zou willen stellen als gastgezin.

Wat wordt er van een gastgezin verwacht:
- bed
- douche
- maaltijden
- eventueel vervoer van en naar de sporthal in Winschoten

Wat krijgt u hiervoor terug:
- aardige/ interessante mensen in huis
- extra betrokkenheid bij de run met "eigen" loper(s) of loopster(s)
- een leuk aandenken

Het is beslist niet nodig om alle vreemde talen te spreken, een toeristisch programma te bieden of ze te begeleiden, de ervaring heeft geleerd dat ze zich zelf kunnen redden.

Heeft u belangstelling of wilt u informatie dan kunt U kunt contact opnemen met Margriet Dijk via huisvesting@runwinschoten.nl

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

Partners van de RUN:
Av Aquilo Winschoten IAAF Athletics IAU International Association of Ultrarunners Gemeente Oldambt WMA World Masters Athletics

IN MEMORIAM GERDA NIEWZWAAG

Vandaag heeft de RUN organisatie kennis moeten nemen dat op 9 augustus onze vrijwilliger GERDA NIEWZWAAG is overleden. Gerda is samen met haar man Eddy vele jaren, als vrijwilliger, betrokken geweest bij de RUN van Winschoten. Gerda zat samen met Margriet Dijk in de commissie huisvesting. Zij zorgde er mede voor dat binnenlandse en buitenlandse deelnemers bij de diverse gastgezinnen ondergebracht werden. Ook was Gerda namens het EHBO team als vrijwilliger verbonden aan de RUN. Gerda is 70 ja... lees verder »

Partners en vrijwilligers Run Winschoten werken samen aan een vitaal Oldambt - RUN Winschoten

Partners en vrijwilligers Run Winschoten werken samen aan een vitaal Oldambt

Run Winschoten en Ficant eerste bezoekers vernieuwde Rabobankkantoor in Winschoten. Run vrijwilligers Aart de Jager, secretaris en Janny Heijerman, public relations zijn samen met Tim Meijer, directe... lees verder »