Domper op feestvreugde Run

Na een mooi RUNweekend hebben vandalen in de nacht naar zondag een spoor van vernielingen achtergelaten in Winschoten. Naast andere gedupeerden was ook de organisatie van de Run het doelwit. Ondanks de bewaking zijn er gehuurde tenten kapot gesneden. Bij een geleende auto is met een steen de achterruit ingegooid en is de binnengehaalde verlichting langs de route van het kanaal vernield. Zowel de auto als de verlichting stonden op het afgesloten terrein van de gemeente Oldambt.

Na inventarisatie gaan wij uiteraard hiervan aangifte doen. Wij hopen voor de Run en natuurlijk de andere gedupeerden dat er getuigen zijn die iets hebben gezien.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blogpagina.

Partners van de RUN:
Av Aquilo Winschoten IAAF Athletics IAU International Association of Ultrarunners Gemeente Oldambt WMA World Masters Athletics Ficant Marketing
Inschrijving Run 2020 geopend - RUN Winschoten

Inschrijving Run 2020 geopend

Vanaf 15 januari kunt u inschrijven voor deelname aan de Run op 11 en 12 september 2020. Solo lopen over 50 en 100 km, 10x10km estafette en WandelRUN op zaterdag. Rabobank-LutjeRUN (jeugdlopen) en F... lees verder »

Nieuw logo! - RUN Winschoten

Nieuw logo!

Met gepaste trots presenteren we ons nieuwe logo voor de Run Winschoten. Als evenement zijn we in de jaren flink gegroeid en geprofessionaliseerd. En met het WK 2020 in het verschiet, kon het logo ook... lees verder »