Domper op feestvreugde Run

Na een mooi RUNweekend hebben vandalen in de nacht naar zondag een spoor van vernielingen achtergelaten in Winschoten. Naast andere gedupeerden was ook de organisatie van de Run het doelwit. Ondanks de bewaking zijn er gehuurde tenten kapot gesneden. Bij een geleende auto is met een steen de achterruit ingegooid en is de binnengehaalde verlichting langs de route van het kanaal vernield. Zowel de auto als de verlichting stonden op het afgesloten terrein van de gemeente Oldambt.

Na inventarisatie gaan wij uiteraard hiervan aangifte doen. Wij hopen voor de Run en natuurlijk de andere gedupeerden dat er getuigen zijn die iets hebben gezien.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blogpagina.

Partners van de RUN:
Av Aquilo Winschoten IAAF Athletics IAU International Association of Ultrarunners Gemeente Oldambt WMA World Masters Athletics Ficant Marketing
RUN SHIRTS VOOR OMMELANDER ZIEKENHUIS - RUN Winschoten

RUN SHIRTS VOOR OMMELANDER ZIEKENHUIS

De organisatie van de RUN heeft op maandag 20 april shirts van de RUN gedoneerd aan het Ommelander Ziekenhuis in Scheemda. Dit als blijk van waardering voor de zorgmedewerkers, ook wij hebben veel res... lees verder »

Restitutie inschrijfgeld Run 2020 - RUN Winschoten

Restitutie inschrijfgeld Run 2020

Het bestuur van de RUN heeft na het cancelen van de 45e editie in 2020 besloten om de volledige inschrijfkosten terug te betalen. Wij willen de ingeschreven deelnemers in deze zorgelijke crisistijd m... lees verder »