Comite van aanbeveling WK 2020

Comite van aanbeveling WK 2020 RUN Winschoten

Eric van der Burg, voorzitter Uniebestuur Atletiekunie:

Atletiek spreekt veel mensen tot de verbeelding, hoe vaak word er niet even een sprintje getrokken om te zien wie het snelste is, een streep in het zand getrokken wie het verste springt en wie kijkt er niet in een combinatie van verbazing en afgunst naar het polstokhoogspringen. De marathon staat de laatste tijd steeds meer in de belangstelling, zeker na de 1:59.40 in Wenen van Kipchoge. Maar er zijn mensen voor wie een marathon een oefenloop is, die hun grenzen nog verder leggen, die gaan voor de 100 km, voor de meeste mensen te veel om te fietsen op een dag. Deze mensen presteren welhaast het onmogelijke en ik heb dan ook grote bewondering voor hen en hoop tijdens het WK met u ze te mogen bewonderen en aanmoedigen.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blogpagina.

Partners van de RUN:
Av Aquilo Winschoten IAAF Athletics IAU International Association of Ultrarunners Gemeente Oldambt WMA World Masters Athletics Ficant Marketing
RUN SHIRTS VOOR OMMELANDER ZIEKENHUIS - RUN Winschoten

RUN SHIRTS VOOR OMMELANDER ZIEKENHUIS

De organisatie van de RUN heeft op maandag 20 april shirts van de RUN gedoneerd aan het Ommelander Ziekenhuis in Scheemda. Dit als blijk van waardering voor de zorgmedewerkers, ook wij hebben veel res... lees verder »

Restitutie inschrijfgeld Run 2020 - RUN Winschoten

Restitutie inschrijfgeld Run 2020

Het bestuur van de RUN heeft na het cancelen van de 45e editie in 2020 besloten om de volledige inschrijfkosten terug te betalen. Wij willen de ingeschreven deelnemers in deze zorgelijke crisistijd m... lees verder »