Comite van aanbeveling WK 2020

Comite van aanbeveling WK 2020 RUN Winschoten

Eric van der Burg, voorzitter Uniebestuur Atletiekunie:

Atletiek spreekt veel mensen tot de verbeelding, hoe vaak word er niet even een sprintje getrokken om te zien wie het snelste is, een streep in het zand getrokken wie het verste springt en wie kijkt er niet in een combinatie van verbazing en afgunst naar het polstokhoogspringen. De marathon staat de laatste tijd steeds meer in de belangstelling, zeker na de 1:59.40 in Wenen van Kipchoge. Maar er zijn mensen voor wie een marathon een oefenloop is, die hun grenzen nog verder leggen, die gaan voor de 100 km, voor de meeste mensen te veel om te fietsen op een dag. Deze mensen presteren welhaast het onmogelijke en ik heb dan ook grote bewondering voor hen en hoop tijdens het WK met u ze te mogen bewonderen en aanmoedigen.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

Partners van de RUN:
Av Aquilo Winschoten IAAF Athletics IAU International Association of Ultrarunners Gemeente Oldambt WMA World Masters Athletics Ficant Marketing

Lekken persoonsgegevens Mylaps

Na een aantal vragen van atleten en organisaties naar aanleiding van een artikel in de media dat de sporttijdsregistratie van Mylaps op grote schaal persoonsgegevens heeft gelekt, hebben wij overleg gehad met Mylaps over een eventuele datalek waarbij de emailadressen en geboortedata zichtbaar zouden zijn. Na intern onderzoek en aanpassingen in het systeem heeft Mylaps ons laten weten dat er absoluut GEEN gegevens zichtbaar zijn geweest van de deelnemers aan de 44e editie van de Run Winschoten. ... lees verder »

Update uitslagen RABObank Lutje RUN

Bij de uitslagen van de Rabobank Lutje RUN is bij het uploaden het bestand erg beschadigd. Bij Mylaps hebben ze samen met een externe specialist dit geprobeerd te herstellen, echter zonder het gewenste resultaat, het bestand was te erg beschadigd. Een dilemma voor al onze jeugdige deelnemers, de organisatie van de RUN en met name voor de commissie Lutje RUN. Dit is een erg vervelende situatie voor iedereen. Als organisatie hebben wij hier behoorlijk mee in de maag gezeten. Piet Vrijenhoek van de... lees verder »