Comite van aanbeveling WK 2020

Comite van aanbeveling WK 2020 RUN Winschoten

Eric van der Burg, voorzitter Uniebestuur Atletiekunie:

Atletiek spreekt veel mensen tot de verbeelding, hoe vaak word er niet even een sprintje getrokken om te zien wie het snelste is, een streep in het zand getrokken wie het verste springt en wie kijkt er niet in een combinatie van verbazing en afgunst naar het polstokhoogspringen. De marathon staat de laatste tijd steeds meer in de belangstelling, zeker na de 1:59.40 in Wenen van Kipchoge. Maar er zijn mensen voor wie een marathon een oefenloop is, die hun grenzen nog verder leggen, die gaan voor de 100 km, voor de meeste mensen te veel om te fietsen op een dag. Deze mensen presteren welhaast het onmogelijke en ik heb dan ook grote bewondering voor hen en hoop tijdens het WK met u ze te mogen bewonderen en aanmoedigen.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blogpagina.

Partners van de RUN:
Av Aquilo Winschoten IAAF Athletics IAU International Association of Ultrarunners Gemeente Oldambt WMA World Masters Athletics Ficant Marketing
Juryleden gezocht!!! - RUN Winschoten

Juryleden gezocht!!!

De Stichting Ultraloop Winschoten mag dit jaar, in samenwerking met de I.A.U, Atletiekunie en World Atletics het wereldkampioenschap 100 km organiseren. Dat zal gebeuren op zaterdag 12 september! In ... lees verder »

Inschrijving Run 2020 geopend - RUN Winschoten

Inschrijving Run 2020 geopend

Vanaf 15 januari kunt u inschrijven voor deelname aan de Run op 11 en 12 september 2020. Solo lopen over 50 en 100 km, 10x10km estafette en WandelRUN op zaterdag. Rabobank-LutjeRUN (jeugdlopen) en F... lees verder »